Privatlivspolitik og databeskyttelse


Hos SOHO indsamler vi oplysninger om alle vores besøgende online. Dette gør vi for at kunne tilpasse og forbedre vores indhold og derved give dig den bedste mulige brugeroplevelse. Som kunde hos SOHO er du omfattet af EU's persondataforordning, som har til formål at beskytte dig og data som indsamles om dig og din online adfærd. Herunder kan du læse hvilke oplysninger vi indsamler og hvordan vi behandler disse.

Oplysninger om vores behandling af dine personoplysninger mv.

SOHO v/Charlotte Hansen er den dataansvarlige – hvordan kontakter du os?
SOHO v/Charlotte Hansen er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor.

SOHO v/Charlotte Hansen
Adresse: Strandvejen 183
CVR: 18060604
Telefonnr.: +45 32137361 (Man-fre: kl. 10:30 -18, Lø: 10-15)
(Indehaver, Charlotte Hansen) Mail: charlotte@sohoshops.dk


Cookies
Hvad er en cookie?

En cookie er en lille fil som bliver lagret på din computer, tablet eller smartphone, hver gang du besøger en ny hjemmeside. De har til formål at genkende dig, når du besøger vores side, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies er meget almindelige og næsten alle hjemmesider anvender disse, de kan ikke indeholde skadelige koder såsom virus.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Vores website indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Facebook
  • Google Analytics
  • Facebook Analytics

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod at dine oplysninger, hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Vi kan yderligere forsikre dig om at dine oplysninger ikke vil blive brugt af eller solgt til en udefrakommende tredjepart. Kreditkortoplysninger sendes krypteret til PBS med en SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Du kan kontrollere om du sender fra en sikker hjemmeside ved at se efter en hængelås nederst i din browser.

Når du bruger sohoshops.dk, indsamler vi følgende personoplysninger:

  • Formål:
    • Markedsføring af produkter indenfor
      • Særlige sohoshops.dk medlemstilbud
      • Informationer om nyheder
  • Servicemails i forbindelse med medlemskab af sohoshops.dk
      • For at kunne komme i kontakt med dig
      • For at kunne give dig bedst mulig support
      • For at kunne afklare om du er berettiget til garanti
  • Hvilke typer personoplysninger behandler vi:
    • Medlemsnummer
    • Oprettelsesdato
    • Navn
    • Adresse
    • E-mail
    • Telefon
    • Pakkeshoppen som du er tilknyttet (ved fragt af GLS)

    Hvor dine personoplysninger stammer fra:

    • Oplysninger modtager vi fra dig i forbindelse med køb af varer på sohoshops.dk eller ved indmeldelse af nyhedsbreve. Enten ved at du selv opretter dig via vores hjemmeside, eller ved at den butik som du handler hos melder dig ind på basis af din angivne accept.

    Videregivelse af oplysninger:
    De indsamlede oplysninger stilles til rådighed for SOHO i forbindelse med køb eller tilmeldingen.


    Opbevaring af dine personoplysninger:

    • SOHO opbevarer dine personoplysninger så længe du ønsker at være medlem. Når du vælger at melde dig ud, sletter vi oplysningerne igen.

    Når du bruger vores hjemmeside, sohoshops.dk, indsamler vi følgende personoplysninger:

    • Formål: For at kunne optimere vores hjemmeside
    • Hvilke typer personoplysninger behandler vi:
      • Information som IP adresse indsamles af Google Analytics
    Hvis du ansøger om et job hos SOHO, behandles følgende personoplysninger:
    • Formål: For at kunne gennemgå en ansøgningsproces.
    • Hvilke typer personoplysninger behandler vi:
      • Navn og kontaktoplysninger
      • Ansøgning, CV og andre relevante dokumenter som ansøger fremsender.
    Opbevaring af dine personoplysninger:
    • Vi opbevarer dine personoplysninger i den periode hvor ansøgningen er aktuel. Typisk i 3-6 mdr.
    Når du handler hos os, behandles følgende personoplysninger:
    • Formål:
      • For at kunne behandle bestillingen
      • For af kunne supportere dig efter handlen
      • Opfyldelse af lovkrav
    • Hvilke typer personoplysninger behandler vi:
      • Navn og kontaktoplysninger
      • Information om produkter
      • Information om betaling
    Hvor dine personoplysninger stammer fra:
    • Oplysningerne taster du selv ind i forbindelse med bestillingen af produkter og/eller serviceydelser.
    Videregivelse af indsamlede oplysninger

    Da effektueringen af din bestilling foretages af den valgte butik vil de indsamlede oplysninger blive videregivet til den butik du vælger i forbindelse med din bestilling.

    Opbevaring af dine personoplysninger
    • Vi opbevarer dine personoplysninger så lang tid det giver mening i forhold til at kunne give produktsupport efterfølgende.

    Videregivelse af oplysninger
    Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

    Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

    Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

    Beskyttelse af dine personoplysninger

    Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker fx ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som kunde, øvrig brug af services eller foretager et køb via websitet.

    Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

    I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login, tilmelding af nyhedsbrev eller ved køb.


    Hvad er dine rettigheder?
    Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig.
    Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte os.

    Ret til at se oplysninger (indsigtsret)
    Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.

    Ret til berigtigelse (rettelse)
    Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

    Ret til sletning
    I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

    Ret til begrænsning af behandling
    Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

    Ret til indsigelse
    Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger.
    Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

    Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)
    Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

    Retten til at blive glemt
    Du kan altid kontakte kundeservice og udøve din ret til at få slettet alle personlige data som vi har på dig.

    Undtagen i følgende situationer:

    • Hvis du har foretaget et køb på vores webshop, beholder vi dine oplysninger i henhold til bogføringsreglerne.
    • Hvis du har en uafsluttet bestilling på vores webshop.
    • Du har en uafsluttet sag ved kundeservice, eksempelvis en retur ordre eller reklamation.

    Retten til adgang
    Du kan til enhver tid kontakte kundeservice og få oplyst hvilke personlige data vi har om dig. Ydermere har du retten til at få disse data rettet, hvis de er ukorrekte eller ufuldstændige.

    Indsigt og klager
    Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.
    Henvendelse herom kan ske til: info@sohoshops.dk eller på tlf: +45 32 13 73 61

    Klage til Datatilsynet
    Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på.
    Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.
    Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.